::: dudes :::

Monday, April 9, 2012

::Segmen:: APA NAK BUAT BILA JADI JUTAWAN???


Assalamu'alaykum, dear dudes!! umm, tetiba saya raser nak buat segmen jugak, hew3....lepas join 2 segmen , one by KINA n one by TENTANG KITA.....tangan ni rasa nak buat jgak...huhu...meh jangan segan untuk join!!

ok..segmen kali ni, lebih kurang wish larr..huhu
saya nak tanya bayangkan kalau korang dapat 1 JUTA...apa yang korang akan buat dengan duit banyak gedabak tu?




beli rumah macam Full House

pergi buat haji dan umrah

bagi kat parents

melancong kat Italy
pursue study

beli NIKON DSLR





ni wish list sayer, haha...I wish to be a photographer...

well ..kalau korang nak join nah, ni syaratnya..:

************************


1) firt skali, follow saye ek..

2) buat satu entry yang bertittle --->::Segmen:: APA NAK BUAT BILA JADI JUTAWAN???

3) copy gambar kat atas n letk dalam entry korang, p/s:jgn lupe link kpd entry ni ek!

3) listkan ape jer yang korang nak buat kalau jadi Billionaire...sukahati koranglah nak buat ayat
ke list ke...

4) bagi sesape yang nak buat wishlist macam kat atas ikut tutorial ni...---->joomwishh


5)bila dah siap,tinggal komen n url entry korang tu kat sayer....


*************************


huhu...segmen bermula pada 10 APRIL 2012 dan berakhir pada

10 MEI 2012

10 APRIL 2013



meh pakat2 join!!!




segment ni dianjurkan sempena tamatnya citer korea BECOMING A BILLIONAIRE kat Ntv 7, huhu #p/s










2 comments:

docHana said...

assalamualaikum... =)
terasa nk join.. ape2 pon semoga impian menjadi kenyataan...insyaALLAH..

http://dochana93.blogspot.com/2012/04/segmenapa-nak-buat-bila-jadi-jutawan.html

diaUlhaQ_humaira said...

tengs for joining!