::: dudes :::

Friday, April 6, 2012

segmen:folower meningkat trafik bertingkat2



Assalamu'alaykum warahmatullah, dear dudes, dah seminggu saya tak update blog ni, huhu, komp tak berape sihat, ingatkan rosak, mati2 pergi hantar kedai,

tup,tup,

bila workers yang jugak ex student umi saya call, dia cakap

komputer cikgu takde problem langsung, haha, hampir seminggu tak berblog ni,

bila bukak fb, n jalan2 kat AWESOME BLOGGER, jumpalah link yang saudari KINA
share kat one of my post kat group tu,

rupa2nya dia anjurkan segmen yang menarik lahh.....

saya pon terase lah nak join, seriously, its so simple,

tk cuba tk tahu,

n then blogwalking kat blog2 yang dah join segmen ni,
yet,

i decide to join it tooo....

huhu..
any way syarat pon basic jer...
so why not kalau all my dudes join it.....



so c'mon!!!

Happy trying dudes!!!!!!!!!!!!!

6 comments:

kina said...

salam thanks join...
bw ke blog awak n follow...

diaUlhaQ_humaira said...

my pleasure, n thanks too for following!!!nice to know ya!!

haz hany said...

salam...saya datang jalan2...kenal2..
sudah follow...datang dari segmen yang sama...
sudi ke blog sy,
http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/04/segmenfolower-meningkat-trafik.html

TQVM..

eusaida_eda said...

dari segmen yg same. . . . BW kt snie. . . http://eusaida.blogspot.com/2012/04/folower-meningkat-trafik-bertingkat2.html

aynora nur said...

bersama2 meramaikan kenalan,

http://www.aynoranur.com/2012/04/segmen-follower-meningkat-trafik.html

KhalinaBerry said...

Dah follow .. tlg follow saya.. harap anda suka membaca coretan-coretan saya itu hahahha ..thanks!

http://fazlinakhalina.blogspot.com/2012/04/folower-meningkat-trafik-bertingkat2.html